De KING Webwinkel

Geen dubbel werk, alle transacties meteen verwerkt!

Beheer uw webwinkel vanuit King, artikelen, orderbevestiging, factuur en alle doorboekingen

Wat is de KING Webwinkel

Heeft u al een webshop of bent u zich aan het oriënteren hoe u een webshop kunt gaan opzetten in uw organisatie? Of wat dacht u van het aanbieden van On Line bestellen aanbieden aan uw bedrijfsklanten? Met KING kunt u uw webshop gemakkelijk integreren in uw administratie. Zonder dat u er veel extra mankracht voor vrij hoeft te maken.
Als uw webshop wordt aangestuurd en gekoppeld is met KING scheelt dat u enorm veel geld, tijd en dubbel werk!
Natuurlijk blijft het normale werken met orders met onze krachtige ordermodules behouden. U heeft alle functionaliteit van KING Handel!

Functionaliteit

Doordat uw webshop naadloos gekoppeld is aan King worden nieuwe artikelen, foto's, omschrijvingen die in KING zijn ingevoerd meteen doorgevoerd in de webshop. Ook directe voorraadinfo voor uw klanten is  uiteraard standaard.
Daarnaast heeft u het grote voordeel dat u de orders vanuit de webshop en on-line verkoop "gewoon" tussen uw andere orders beschikbaar heeft. Dus geen dubbele processen, knip en plakwerk, moeizaam importen en exporteren en achteraf boekhoudkundig verwerken van omzet en BTW. Na de I-deal betaing, facturatie achteraf of incasso is de factuur vanzelf keurig gesplitst op omzetgroep per artikel geboekt in de boekhouding en omzetstatistieken en de BTW en openstaande posten zijn geheel bijgewerkt!

Website en winkel in een keer klaar!

Reclamebureau of webwinkelbouwer

Wij kunnen in principe elke webwinkel aan King koppelen, maar véél goedkoper en sneller is het om gebruik te maken van onze mogelijkheid de komplete website inclusief de webwinkel geheel op maat voor u te bouwen met onze beproefde King koppeling erin.
Hierdoor is er ook erg veel maatwerk mogelijk, of zelfs al geheel standaard aanwezig en kunnen we heel makkelijk inspelen op uw maatwerkwensen.

Ook deze wensen zijn daarna vanuit KING aan te sturen, dus

niet

"nog weer een bijhoud-proces erbij"!

Omdat onze oplossingen al op zoveel webwinkels draaien hoeft u niet alle ontwikkelkosten te betalen, maar betaalt u alleen voor de functionaliteit die u nodig heeft en die direct operationeel is.

De meest tijdrovende en duurste manier om een webwinkel te beginnen is een reclamebureau te vragen alles te ontwerpen en vervolgens kostbare specialisten in te huren voor alle technische koppelingen.

Of... met een gelikte, maar niet gekoppelde webwinkel

alles zelf dubbel gaan bijhouden

qua artikel-, foto- prijs- en webwinkelbeheer en bijbehorende boekingen in de financiële en voorraadadministratie apart maken!

Naadloos gekoppeld

"Avonden werken, alles dubbel bijhouden voor de webshop, gelukkig is daar met KING een einde aan gekomen".

Wilt u meer weten over een webwinkel in King? Waarom belt of mailt u ons niet even, we geven u graag vrijblijvend meer informatie!

Stop met dubbel werk! Met uw King Webwinkel bespaart u enorm veel tijd!
Wij bouwen evt. uw website en winkel voor u, naadloos aansluitend voor een en hetzelfde bedrag.

Als u graag wel de vormgeving van uw reclamebureau wilt gebruiken adviseren wij om gebruik te maken van onze standaard reeds perfect technisch gekoppelde webshop-oplossingen en het uiterlijk en layout te laten bepalen door uw reclamebureau in overleg met onze webbouwers!

Reclamebureau is vormgevingspecialist

Natuurlijk kunt u ook zelf een site-ontwerp bij ons aandragen wat u erg aanspreekt en dan maken onze webbouwers voor u een fraai concept en schaven dit bij tot het geheel aan uw verwachting voldoet!

Dit is uiteraard verreweg de voordeligste oplossing en... uw webshop kan in no time geheel operationeel in de lucht zijn!.

Zelf uw idee aandragen...

www.orthovitaal.nl

www.bmtechniek.nl

www.attitudeholland.nl

www.deurbeslag.nl

Vele, vele webshops gebruiken onze naadloos gekoppelde KING software om hun webshopverkopen in goede banen te leiden. Enkele voorbeelden:

Gecertificeerd KING Specialist en Trainingcenter

www.kriatief.nl

www.colorup.nl

www.bax-shop.nl

www.finkers.com

Alle op deze site opgenomen afbeeldingen, logo's en beeldmerken zijn ter illustriatie of voorbeeld en blijven 100% eigendom van de rechtmatige eigenaar