KING urenregistratie of projectadministratie geheel onder controle!

Krachtige en uitgebreide uren- en projectadministratie tegen een scherpe prijs!

KING Urenregistratie is standaard volledig geïntegreerd in KING Factureren PRO

voor € 79,95 per maand

en € 20,00 per extra gebruikerswerkplek, inclusief alle functionaliteit en afschermbare rechten.

Wat is KING uren- en projectadministratie

Met KING Uren of KING Projecten heeft u alle tijdgerelateerde werkzaamheden of uw volledige projectadministratie geheel onder controle. King Uren en Projecten opent voor u een wereld aan mogelijkheden, gebruiksgemak en volledige integratie met de financiële administratie! En dat alles tegen een uiterst scherpe prijs. De prijs/kwaliteitverhouding van KING uren en projecten is dan ook ongeëvenaard in de markt.
Regiewerkzaamheden, meerwerk, maar natuurlijk ook aanneemsommen, automatisch laten verdelen van de termijnen van de aanneemsom, factuurvoorstellen, per project instelbare factuurspecificaties, uitgebreide klant- en projectinformatie... Het is allemaal standaard aanwezig! De info-module kan werkelijk alles laten zien, van geleverd materiaal tot kilometers, van uren per periode, per medewerker en per project tot per urensoort of per werkcode.

Functionaliteit

Bestaat uw facturatie voornamelijk uit "uren" en werkzaamheden, zoals adviseurs, architecten, accountants en administratiekantoren en andere vrije beroepen, dan heeft u aan King uren meer dan voldoende. U kunt hier ook nevenzaken in factureren en registreren, zoals kilometers, opvragen stukken, studie-uren, aquisitie en zelfs ziekte en verlof etc.

Heeft u daarnaast ook veel met leveringen van bijv. technisch materiaal en inhuur te maken dan is King Projecten wellicht de beste keus. U kunt hier evt. ook artikelen uit uw voorraad of magazijn leveren, werkbonnen maken, en naast urendiensten ook aanverwante zaken doorbelasten.
Daarnaast kunt u zelfs ingehuurde medewerkers, van uw crediteuren dus, als "eigen" projectmedewerker inzetten en boeken, King weet dan zelf dat er nog een factuur van de betreffende crediteur komt en handelt dit administratief goed af!

Naast het gehele uren en projectadministratiesysteem blijft u ook gewoon beschikking houden over de normale "orders en facturatie". Zodat u levering van materiaal en andere niet projectgerelateerde zaken op de vertrouwde manier snel een eenvoudig kunt blijven doen.

Mogelijkheden en gebruiksgemak

Snel en makkelijk factureren

Invoeren kan bij KING op twee manieren, net wat u het makkelijkst vind! U kunt via projectmutaties invoeren in een scherm waar u met tab of enter doorheen gaat, of u kunt gebruikmaken van de handige "weekstaat" waar men per persoon per dag in een "staat" kan invullen met de dagen horizontaal en de projecten verticaal, net zoals in Excel vaak wordt gebruikt.

De knoppen inleveren en accepteren maken het heel eenvoudig om de taken te verdelen, en verschillende personen aan de uren- of projectadministratie te laten werken.

Voor- en nacalculaties.
Ook voor- en nacalculaties zijn beschikbaar en naar keus kosten per "soort werk" of per "medewerker" in te stellen zodat de kosten variëren afhankelijk van bijv . een junior of senior medewerker.

Prijsafspraken.
Ook is het mogelijk projectprijsafspraken te maken, zodat KING "weet" dat bij bepaalde klanten zaken duurder of goedkoper zijn.

Slepen vanuit Excel van gemaakte uren is ook een handige optie die regelmatig wordt gebruikt.

Uren of projecten?

"Samen met u bepalen we graag wat voor u de voordeligste en best werkende oplossing is!"

KING Projectadministratie is standaard volledig geïntegreerd in KING Handel PRO

voor € 229,95 per maand


en € 27,50 per extra gebruikerswerkplek, inclusief alle functionaliteit en afschermbare rechten.

Gecertificeerd KING Specialist en Trainingcenter

Alle op deze site opgenomen afbeeldingen, logo's en beeldmerken zijn ter illustriatie of voorbeeld en blijven 100% eigendom van de rechtmatige eigenaar

KING uren- en projectadministratie

Na het accepteren van de uren maakt u met een druk op de knop een factuurvoorstel gereed voor alle lopende projecten waar iets te factureren valt!

Zelfs op het allerlaatst kunt u nog een omschrijving wijzigen of bepaalde uren "niet of minder declarabel" maken, waardoor u ze wel in de urenregistratie terugziet en aan de kostenkant terugziet, maar de klant ze niet ziet op de factuur.

Uiteraard is elke factuur prachtig gespecificeerd, evt. met datums, namen medewerkers en werkzaamheden, geheel naar wens in te stellen per project. Tot slot zijn met een druk op de knop de facturen verstuurd per mail of geprint en natuurlijk meteen geheel doorgeboekt in de financiële administratie met correct verwerkte BTW en openstaande posten.

Termijnen voor aanneemprojecten kunnen automatisch worden verdeeld.

Via de krachtige management-info module "Info projecttotalen" is alles inzichtelijk, resultaat, onderhanden werk, gefactureerd regie werk en aanneemsommen en