KING Handel Pro

Hét pakket voor grotere MKB handelsbedrijven en E-Commerce

Krachtige orderverwerking, artikelbeheer, magazijn en voorraadbeheer

Wat is KING Handel Pro

Met KING Handel Pro heeft u de uitgebreide verkoop-, order- en logistieke functionaliteit van King Handel maar daarnaast vele extra'sen uitgebreide mogelijkheden die we vaak zien bij de grotere MKB handelsbedrijven of (Internationaal werkende) groothandelsbedrijven.
Zo wordt het inkoop- en voorraadproces ondersteund door een krachtige Bestel-Adviesmodule. Ook directe inkoop op klantorder, z.g. commissieverkoop, zoals bijv. in de keuken- en meubelbranche gebruikelijk is, wordt volledig ondersteund. Pricing en omzet rapportage met inkoopcombinaties, en het werken vanuit een projectadministratie, al dan niet in combinatie met de handelsonderneming en balie of winkel is allemaal standaard.
Zo is ook voorzien in Point-Of-Sale winkel of afhaalbalie kassa of afrekensysteem met PIN.
Alles is naar keuze aan of uit te zetten zodat u alléén dat gebruikt en dus ook ziet wat u echt nodig heeft!

Wilt u graag nog een stap verder? Zoals scannen van barcodes in de hele supply chain? Dan kunnen wij dit voor u invullen met onze King WMS.

Kortom: KING Handel Pro is meestal de keuze voor de veeleisende groothandel of webwinkel die elk proces perfect en geïntegreerd wil automatiseren. 

Met KING Handel Pro is uw bedrijf op een stabiele en financieel verantwoorde manier op de  toekomst voorbereid!

Functionaliteit

Van marketing event tot offerte, van order, bevestiging, bestelling en levering tot factuur en van voorraadbewaking tot magazijnontvangst en aanvulling.
KING Handel Pro regelt het. Op één plek, voor elke functie binnen het bedrijf met het juiste inzicht.

Emballage en volgartikelen maken het mogelijk pallets displays, toeslagen en handleidingen automatisch en foutloos mee te nemen met de orderregels.

Het uitgebreide prijsafsprakensysteem van King handel wordt in Pro nog verder aangevuld met staffelprijstabellen voor inkoop en verkoop.

De aanwezige EDI module maakt ook leveringen naar grote partners zoals Ahold, Bol.com etc, die EDI communicatie vaak verplichten, probleemloos en mogelijk.

Voorraad en Logistiek

Projectadministratie

Door de besteladviesmodule kunnen minimum en maximum voorraden worden bewaakt, uiteraard mede gestuurd door in openstaande orders verkochte artikelen en in backorder staande artikelen.

Hierdoor behoort kostbaar en concurrentie-gevaarlijk "Nee" verkopen snel tot het verleden!

De duidelijke logistieke (geheel instelbare) overzichten en etiketten en labels maken optimale controle en verpakking mogelijk en gebruik van professionele printers zoals Zebra zorgt ervoor dat ook eigen etikettering in King probleemloos is. 

Voor productiebedrijven hebben we de Productie I en II modules waardoor voorraden grondstoffen en eindproducten direct na de productie af en opgeboekt worden. receptuur, inclusief uren en instelkosten, verpakking en productie-calculatie etc. is daar standaard. Wilt u deze en nog meer functionaliteit? Kies dan voor KING Enterprise!

In Handel Pro is ook onze uitgebreide projectadministratie (naar wens) aan te zetten.
Dus als u een technische groothandel bent met leveringen maar tevens zelf projectmatige werkzaamheden doet dan is dit de oplossing die u zoekt.

Werkbonnen, uren, materiaal uit de voorraad en extern ingehuurde werkzaamheden vormen dan een eenheid om de totale projectworkflow overzichtelijk in beeld te brengen.

Aanneem / termijn projecten en regiewerk en meerwerk is uiteraard standaard alsmede fraaie overzichten op dienst, artikel en medewerker / uren niveau.

De King projectadministratie kan natuurlijk ook zonder de handelsadministratie gebruikt worden, bijv. voor dienstverlenende bedrijven, hoewel die vaak aan onze even krachtige urenadministratie  uit Factureren Pro voldoende hebben

Volledige supply-chain controle

Tijd besparen en order- en logistieke processen stroomlijnen gaat perfect met onze KING WMS Barcode scanner oplossingen!

Heeft u naast Logistieke wensen ook productie? Kijk dan even naar onze productie-modules!

Integratie met barcodescanning is geen enkel probleem.
Volledige lever- en logistiek-integratie met financiële administratie
€ 229,95 per maand en € 27,50 voor elke extra gebruiker.
Handel Pro:

Wat kan KING Handel Pro méér dan KING Handel?

U krijgt in elk geval alle financiële mogelijkheden die in King Financieel én Financieel Plus zitten.
En daarnaast alle uitgebreide order- en facturatiemogelijkheden uit King Factureren Pro en King Handel
Automatische bestellingen en besteladviesmodule.
Directe inkoopbestelling vanuit verkooporder (commissie-inkoop) en directe levering van leverancier aan klant, geheel instelbaar in artikel en orders.
Volg-artikelen automatisch in order; bijv. handleidingen, displays, verwijderingsbijdrage, emballage, pallets.
Pakbonhistorie digitaal en uitgebreid doorzoekbaar ook op artikelnummer, orderreferentie klant, omschrijving in tekst, datum etc..
Koppeling met CBS / IDEP t.b.v. statisatiek-aangifte.
PointOfSale; balie-afrekensysteem met KING met scanner, mogelijkheden voor PIN, kassalade etc.
Meerdere magazijnen en onbeperkt aantal grijp / bulk locaties per magazijn. Overzicht voorraad per magazijn, locatielijsten etc.
Staffelprijzen inkoop per leverancier en complete staffeltabellen verkoopprijzen op aantallen (uitbreiding op prijsafspraken uit KING Handel).
Tevens EDI (elektronische data-uitwisseling; verplicht bij zakendoen met bijv. Ahold, of andere grote partijen).
Projectadministratie, aanneem en regieprojecten, complete projectfacturatie, inkoopboeking op projecten, zeer uitgebreide projectrapportage.

Gecertificeerd KING Specialist en Trainingcenter

Alle op deze site opgenomen afbeeldingen, logo's en beeldmerken zijn ter illustriatie of voorbeeld en blijven 100% eigendom van de rechtmatige eigenaar