KING Enterprise

Hét pakket voor totaal-integratie

Alle denkbare functionaliteit èn alle opties standaard

Wat is KING Enterprise

KING Enterprise is onze oplossing voor de grotere bedrijven en productiebedrijven die een

totaaloplossing

zoeken waarbij vrijwel alle denkbare wensen ook mogelijk gemaakt kunnen worden. Enterprise bevat de volledige functionaliteit van alle andere King versies. Daarnaast worden alle nieuwe opties die ontwikkeld worden en beschikbaar komen automatisch zonder meerprijs uitgeleverd en zijn vanaf dat moment dus inschakelbaar.
Dus naast de enorme functionaliteit van King Handel Pro kunt u ook Productie, Partijenregistratie, Serienummers, Leveranciers-beheer alternatieve inkoopkanalen, en automatisch genereren van artikelcatalogi inschakelen. KING Enterprise is alleen leverbaar in Multi-user en voor slechts € 30,00 per extra user heeft u voor elke extra of nieuwe medewerker meteen een komplete werkplek met álle Enterprise functionaliteit! Uiteraard met barcode-scanning in de logistiek omgeving te combineren via ons KING WMS systeem.

Functionaliteit

De functionaliteit van KING Enterprise is zo breed dat Altra Advies & Training u heel graag naar aanleiding van een kennismakingsgesprek en analyse van uw wensen en bedrijf een toelichting geeft welke functies voor uw onderneming interessant zijn en waarom Enterprise voor u de weg opent naar een efficiënte en kostenbesparende toekomst!

Flexibiliteit is de sleutel

Centralisatie en veiligheid

Door de brede standaard aanwezigheid van vrije databasevelden en controls, de enorme hoeveelheid functionaliteit en mogelijkheden tot fine-tuning met daarnaast nog alle export en importkoppelingen en volledig voor elke bedrijfsdiscipline in te stellen papieren en digitale layouts kan KING Enterprise als een tweede huid om uw bedrijf heen gelegd worden, waarbij u zult merken dat het zelfs helemaal niet meer voor "op maat geschreven software" onder hoeft te doen!

En dat alles tegen zeer aanvaardbare kosten!

Contactregistratie, bezoekrapporten, een zeer uitgebreide en snelle offertemodule die de scoring weergeeft, offertes meteen doorschiet naar orders en evt. gekoppeld is aan een marketingmodule om effect van acties te meten?  Relatiebeheer met directe hyperlinks naar documenten op uw server. Alles centraal in King is het toverwoord voor dagelijkse forse besparing.!

Niet zelden verdwijnen na onze introductie van KING Enterprise tientallen zoniet honderden "tijdrovende lijstjes en informatie-eilandjes" binnen een bedrijf. Alles is immers nu op één plaats multi-user inzichtelijk en veilig opgeslagen in de backup; In KING!

Naadloze totaal-integratie

"We wisten niet wat ons overkwam, nu we echt álles wat we wilden weten ineens onder handbereik hadden!"

Ontdek ook de kracht van KING Enterprise en zie waarom KING bovenaan uw shortlist met software-keuzes thuishoort

Voor de grotere ondernemingen of productiebedrijven.
Volledige integratie van alle bedrijfsprocessen en maximaal inzicht en gemak
Voor productiebedrijven hebben we de Productie I en II modules beschikbaar in Enterprise.

HIerdoor worden voorraden grondstoffen en eindproducten direct na de productie af- en opgeboekt. Ook is receptuur, inclusief uren en instelkosten, verpakking en productie-kostprijscalculatie standaard. Klik even hiernaast om meer over KING Productie te weten te komen.
KING Enterprise:
€ 299,95 per maand en € 30,00 voor elke extra gebruiker.

Productie-administratie

Gecertificeerd KING Specialist en Trainingcenter

Alle op deze site opgenomen afbeeldingen, logo's en beeldmerken zijn ter illustriatie of voorbeeld en blijven 100% eigendom van de rechtmatige eigenaar